Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Nydelige, snille katter trenger hjem!

Vårt høyeste ønske for pusene våre er å finne nye trygge hjem til dem. Alle fosterhjemmene våre er nemlig fulle av vakre katter som søker gode trygge hjem. Vi har mange snille, søte puser som fortjener en ny sjanse. Kan du hjelpe?

Vi har nå veldig mange katter som trenger nye gode hjem. Dessverre får vi i disse dager daglig telefoner fra mennesker som finner dumpede katter. Nå leter disse etter nye ansvarsfulle drømmehjem.

Pusene ønsker å leve livet med lange late dager i sofakroken og stor haug på matskålen. Alle kattene som er kommet til oss har en trist skjebne bak seg. De er her fordi de er uønsket i det hjemmet de allerede hadde. Nå ønsker de å leve livet med masse kos og kjærlighet. Vil du hjelpe en av våre små venner til et bedre liv?

Vi har inne mange flotte snille katter som så inderlig skulle hatt seg nye hjem nå. Vi forstår at mange velger seg en kattunge når de skal skaffe seg katt. Kattunger er søte, nusselige og små..... Men, de voksne kattene er også søte, nusselige bare litt større:-) De har nøyaktig det samme behovet for kjærlighet, omsorg og trygghet som en kattunge - og de har mange andre fordeler. Bare les her:

 • En voksen katt har utviklet sin personlighet. Kattenes personlighet er like forskjellig som våre personligheter; noen er superkosete - andre er mer glad i å ligge inntil deg på sofaen, noen er kjempelekne - mens andre er livsnytere på sofaen, noen er pratesyke og prater masse til deg - mens andre mjauer sjeldent, noen er ivrige jegere - mens andre synes det er unødvendig og bruker kalorier på det, noen er supersosiale og liker alle mennesker - mens andre trives best med dem de vet er snille :-) Hver eneste katt har sin spesielle personlighet - og som voksen blir den synlig.

Velger du en katt fra oss - kan du velge en katt med en personlighet som passer til deg. Ønsker du deg en katt som elsker å kose og som nyter å få ligge mykt og godt på teppet sammen med deg på sofaen, så vet vi hvilken katt som kan passe til deg.

Ønsker du deg en katt som kan bli kompis med den katten du allerede har - ja, så vet vi hvilken av våre katter som ville likt å få en kompis i drømmehjemmet.

Så hvis du ønsker deg en venn - stor eller liten - les kontrakt for katt (pdf) og "Før du adopterer" inne på kattenes side, og ta kontakt med oss i dag. Vi leter etter gode dyrevenner som har et trygt og trafikksikkert hjem å tilby - og som alltid vil være et godt sted å bo for en venn som fikk en tøff start på livet

.

Dette er fordelene ved å velge en liten venn fra oss:

 • Du gir hjem til en katt som virkelig fortjener og trenger det
 • Økonomisk lønner det seg med tanke på sterilisering/kastrering/øremerking/vaksinering
 • Om en uventet situasjon plutselig skulle oppstå, er vi kattens øverste eier og kan hjelpe

OBS! Om vi må ta katten i retur, av årsaker vi eller katten ikke kan belastes for (allergi, flytting, bosituasjon, ny jobb osv.), returneres ikke pengene med mindre annet er skiftlig avtalt på forhånd.

Før du skaffer deg katt, ber vi deg lese dette

Vi jobber alltid for å finne de beste hjem til våre firbente venner. Mange av kattene vi adopterer bort har vært gjennom store traumer både fysisk og psykisk, derfor er det katten som står i fokus hos oss. Derfor ber vi deg tenke nøye gjennom følgende:

 • Har du tenkt over at katten kan leve i 15-20 år? Har du mulighet til å ha et kjæledyr så lenge?
 • Har du tid til en katt? Katten er selskapssyk, og dersom du har innekatt, anbefaler vi 2, slik at de kan aktivisere hverandre, og holde hverandre med selskap når du ikke er hjemme.
 • Har du sjekket deg og dine nærmeste for allergi?
 • Har du tenkt over hvem som skal passe katten om du reiser bort?
 • Vil katten få den samme sentrale rollen i ditt liv selv om du endrer livssituasjon (skole, jobb, familie)?
 • Bor du trafikksikkert? Om ikke, vil du ha en innekatt?
 • Har du råd skikkelig fôr til katten (Hill`s Royal Canin) og til veterinærutgifter dersom katten skulle bli syk?
 • Vil du holde katten innendørs om natten? ( Det er da de fleste påkjørsler skjer)
 • Er du villig til å betale en overtagelsessum som inkluderer helsesjekk, kastrering/sterilisering/chipp/vaksinering og øremerke?

Dersom du kan svare JA på alle disse punktene, er du hjertelig velkommen for å ta kontakt med oss for en videre katteprat. Vi kan hjelpe deg å finne drømmepusen din.
 
Vi anbefaler alltid barnefamilier med små barn å velge en voksen, trygg, stabil katt. Vår erfaring er nemlig at kattunger ofte blir skremt og utrygge av høye barneskrik, og små barn kan ikke håndtere en kattunge på riktig måte.
 
Har du katt i fra før, anbefaler vi deg å vaksinere den før du skaffer deg en ny katt, på denne måten kan du unngå smitte mellom kattene.

Gå inn på denne siden, og se alle de fine pusene vi har til omplassering.
 
Alle dyrene våre blir omplassert med en standard kontrakt.

Kontakt oss på 954 57 776 mandag til fredag, kl 17-20, eller
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
Linker