Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Nye kontingentsatser fra 2011

Kjære medlem!

Å arbeide for dyrene krever ikke bare kunnskap om dyr og evne til empati. Det krever også at vi snur på hver krone for å kunne yte mer av de midlene vi har. Dette er bakgrunnen for at vi i 2010 har gjort noen organisatoriske endringer.

 

 

 

Sentralt medlemsregister

På landsmøtet i april 2010 ble det vedtatt å samle alle medlemmene i ett sentralt medlemsregister som håndteres av Dyrebeskyttelsen Norges hovedkontor. Dette vil frigi tid for oss som er lokalforening, tid som vi igjen kan benytte til aktivt dyrevern. For deg som er medlem i vår lokalforening vil det bety at du snart vil motta giro på fornyelse av ditt medlemskap og annen medlemsinformasjon, direkte fra vårt hovedkontor. Pengene for din medlemskontingent, og eventuell gave, går til som den alltid har gjort til vår lokalforening. Har du spørsmål eller endringer av ditt medlemskap, ber vi deg ta kontakt med medlemsregisteret på telefon 23 13 92 50 eller pr. e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen /
http://www.dyrebeskyttelsen.no/

Nye kontingentsatser

I en årrekke har Dyrebeskyttelsen Norge operert med samme kontingentsats. På landsmøtet ble disse oppjustert til følgende:

Hovedmedlenskap:                                         kr 350,- per år
Ungdom-/studentmedlemskap                         kr 300,- per år
Barnemedlemskap                                         kr 150,- per år
Avtalegiromedlemskap                            min. kr   50,- per måned
 
 
Dere kan nå besøke oss på vår facebook-side

Dersom du tipper håper vi at du gir oss din grasrot fra Norsk Tipping. Oppgi vårt organisasjonsnummer: 988712698 neste gang du leverer tippekupongen. Da kan du hjelpe dyrene uten at det koster deg en krone ekstra. Vi ønsker å takke deg så mye for støtten i 2010, og gleder oss til å ha deg som medlem også i året som kommer.

Tusen takk for at du støtter dyrene.

Med dyrevennlig hilsen to og firbente i
Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland

 
Linker