Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Nå kan du enkelt hjelpe oss 

Sammen med Norstat som er Nordens største aktør innenfor markedsundersøkelser, har vi funnet en måte som gjør det enkelt å tjene penger til organisasjonen vår med veldig liten innsats. Dette er en kjempemulighet, og vi håper du vil hjelpe oss!

Nettsiden panel.no er Norstats forbrukerpanel hvor vanlige mennesker kan ytre seg om politikk og andre samfunnsaktuelle tema, samt ha mulighet til å påvirke spennende produkter og tjenester via e-postundersøkelser.

En gjennomsnittsundersøkelse tar ca. 10 minutter, og for dette får medlemmene 10 kroner skattefritt hver gang, som blir donert til klubben. Norstat gir oss også en bonus om vi registrerer oss med over 100 medlemmer.

Vi anbefaler alle som er 15 år eller eldre å melde seg inn i panel.no, registrere seg, og gi sin støtte til klubben. Det er selvsagt helt anonymt, og panel.no vil aldri bruke adressen til noe annet enn markedsundersøkelser og medlemsinformasjon.

DYREBESKYTTELSEN NORGE ADV. BERGEN OG HORDALAND

Som den eneste lokalforeningen til Dyrebeskyttelsen Norge i Bergen og Hordaland, jobber vi for dyrene sentralt i Bergen og ute i distriktene. Hos oss er ingen lønnet, alt er basert på frivillige arbeid - alle inntekter går uavkortet til dyrene. Eneste form for offentlig støtte er et lite beløp som rekker til en knapp måned med mat til dyrene. Dyrene trenger mat 12 mnd. i året, samt tilsyn av dyrlege, medisiner og annet utstyr.
Daglig får vi henvendelser om dyr som befinner seg i krisesituasjoner og er i ferd med å dø av sult, sykdom, skader eller vanskjøtsel. Pr. i dag er alle dyrene vi tar hånd om i private fosterhjem, men målet vårt er å en dag få nok midler til å kjøpe et hus til de hjemløse dyrene, og på den måten klare å hjelpe flere dyr som lider.
 
For å nå dette målet er vi helt avhengig av at dyrevenner støtter vårt arbeid. Er du interessent i å støtte oss på denne måten, send oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

 
Linker