Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Ap avgjør pelsdyrenes skjebne i april

Pelsdyroppdrett er på agendaen på Arbeiderpartiets landsmøte i april. Hvis vi kan skape et flertall mot pels på Ap-landsmøtet kan vi se slutten på pelsdyroppdrett i Norge. Men pelsdyrene er avhengig av DIN hjelp!

 En rekke uanmeldte inspeksjoner de siste årene, gjennomført av Dyrebeskyttelsen Norge og Nettverk for dyrs frihet har avdekket horrible forhold: Dyr med avbitte ører, haler og bein; dyr med tvangsadferd som hoppet fra burvegg til burvegg; dyr som ligger døde i buret, drept av egen mor eller søsken... Foruten skadene er dyrene innesperret i minimale nettingbur, livet ut. Tvangsadferd, slik som sirkling med hodet eller hopping fra gulv til hylle tilsynelatende uten stopp er et vanlig syn.

Pelsdyrene trenger deg

Flere land, blant annet Sverige, Danmark og England har allerede vanskeliggjort eller umuliggjort pelsdyroppdrett av hensyn til dyrene. Også i Norge har næringen blitt utsatt for hard kritikk, blant annet fra Rådet for dyreetikk, lagmannsretten og Den norske veterinærforening. Flere partier har tatt til orde for en avvikling, blant annet SV, Venstre, RV og det store flertallet av ungdomspartiene.

Arbeiderpartiet spiller en nøkkelrolle i pelssaken: Med sin tyngde og regjeringsposisjon vil et landsmøtevedtak i favør av pelsdyrene kunne bety begynnelsen på slutten for pelsdyrnæringen. Men for at Arbeiderpartiet skal stemme for pelsdyrene trenger de å høre fra deg!

Bruk et par minutter på å tale pelsdyrenes sak overfor Arbeiderpartiet. Ditt lille bidrag kan være avgjørende for at rev og mink ikke lenger skal leve innesperret i nettingbur.

Relaterte linker

Hva kan du gjøre?

Pelsdyrene er avhengige av din hjelp! Her er hva du kan gjøre for å overtale Arbeiderpartiet til å stemme mot pelsdyroppdrett:

  • Krev forbud mot pelsdyroppdrett.
  • Del bilder og film med dine venner på nettet.
  • Skriv leserinnlegg til lokale og nasjonale aviser hvor du ber Ap gå mot pels på landsmøtet.
  • Bruk Twitter (bruk hashtag #aplm og #apmotpels) og Facebook til å spre informasjon mot pels.
  • Send DYR til 2160 for å støtte Dyrebeskyttelsen Norges arbeid med 200 kroner.
 
Linker