Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Vi håper å gjenta basar-suksessen i november

altDet er en evig kamp å få inn nok penger til å drive Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland. Vi er en håndfull frivillige som bruker all vår fritid på å redde og omplassere dyr som trenger hjelp. I tillegg er vi avhengige av å klare å samle inn ca. 800.000 kr i året som uavkortet går til dyrlegebehandling, mat, utstyr og annonsering til dyrene (ingen er lønnet hos oss).

I november håper vi derfor på å kunne dra i gang en ny basar til inntekt til dyrene. Siden vi har hendene fulle med dyrene, er vi avhengige av at andre dyrevenner kan tenke seg å hjelpe oss med å strikke, hekle eller lage andre flotte gaver til basaren. Vi håper også på at butikker kan bidra med flotte gaver. Så kan du tenke deg å hjelpe her? Kanskje kjenner du noen som liker håndarbeid og som du kan spørre? Det trenger ikke være kompliserte ting; sokker, pulsvarmere, skjerf, hals, pannebånd, tøfler, juleting, duker - ja, vi er åpne for det meste. Hvis du ønsker å bidra, så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Gaver kan sendes til:
Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland
Postboks 58
5113 Tertnes

Vær med å hjelpe dyrene - de trenger flere som bryr seg!

 
Linker