Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Oppdatert: Redningsaksjon i Kong Oscars gate

Oppdatert 31.05.2011, kl 22.00
 
Alle kattungene er nå brakt i sikkerhet. Tusen takk til alle frivillige som har vært med og hjelpt til!
  
Oppdatert 30.05.2011, kl 21.00.
 
Tre av kattungene er nå fanget, men det gjenstår fortsatt 2 stk. Det er en gjeng med fantastiske mennesker som stiller opp og tar tørn på å sitte vakt. Vi har til og med folk som har meldt seg frivillig til å sitte der i løpet av natten også!
 
Tidligere denne uken mottok vi en bekymringsmelding om en grå katt som har vandret rundt i Kong Oskars gate en tid. Vi fikk raskt fanget inn katten, men oppdaget til vår fortvilelse at hun hadde kattunger der, og måtte sette henne fri igjen. 
 
Det viser seg at kattemoren har gjemt et kull med kattunger i en husvegg.
 
Etter flere dager med intens jakt for å få fanget inn kattungene, fikk vi i går uventet hjelp av Bergen Brannvesen. De hadde "snake camera" (kikkhullskamera) som de brukte til å undersøke hvordan det stod til med kattungene. Det så heldigvis ut til at de har det trygt, varmt og lunt inne i hulen sin, men dessverre måtte også brannvesenet gi opp til slutt...
 
 
I dag har vi endelig klart å fange inn en av kattungene, en nydelig, tam liten kattepus. Kattungen har fått ormekur, og godt med mat å spise, og venter bare på at den skal bli gjenforent med resten av familien sin. Vi er litt usikre på hvor mange kattunger som er igjen, men vi gir ikke oss før vi har klart å få fatt i både store og små.
 
 
Linker