Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

DBBH trenger fosterhjem!

Sommer betyr høysesong for dumping av dyr for oss i Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland.

Dette er en trist tid for oss, da vi mangler kapasitet til å hjelpe alle dyrene (og spesielt kattene) som blir dumpet eller forlatt nå i sommerhalvåret.

Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland trenger sårt flere fosterhjem. Utstyr og mat kan ordnes!!!

Vårt største ønske er et "Dyrenes hus", og vi har lenge appellert til Bergen kommune om å skaffe oss et sted for dyrene, men dessverre tar dette tid.

Det er mange måter andre måter man kan hjelpe Dyrebeskyttelsen på, man trenger ikke nødvendigvis tømme bank-kontoen. Ved å gå inn på våre nettsider finner dere noen av alternativene som finnes for å hjelpe oss: http://www.dbbh.no/index.php/stottdyrene

Vi presiserer at ingen i Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland er lønnet. Alle frivillige bruker sine egne biler, sine egne telefoner, sine egne penger for å hjelpe. Dette gjør vi fordi vi bryr oss. Vi jobber for dyrenes velferd - frivillig. Vi ønsker ikke lønn, penger til bensin eller telefon. Vi ønsker penger til dyrene, slik at vi kan klare de daglige utgiftene som følger med det å redde og ta vare på dyr; utgifter til fôr, medisiner, veterinærutgifter, kattesand, og annet.

All hjelp tas i mot med takk!

 
Linker