Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Vinnie søker nytt hjem

Vinnie er en border collie tispe på 2,5 år. Hun veier 15 kg. Eier har måttet ta den tunge avgjørelsen om å finne nytt hjem til Vinnie, grunnet vanskelig livssituasjon.

Vinnie er en veldig kosete hund, flink å adlyde, og lærer fort. MEN hun er litt usikker av og til. Å gå med henne langs vei er vanskelig, da legger hun seg ned for hver bil, syklist, jogger, så dette må jobbes noe med.

Hun kan være litt aggressiv ovenfor andre hunder i begynnelsen av et treff, men roer seg etter hvert. Går hun løs, er ikke det problemet til stede i det hele tatt. Hun elsker å gå lange turer på fjellet der er hun lydig og koser seg masse. Hun elsker å kjøre bil. Pga. av hennes usikkerhet vil vi ikke anbefale å ha henne i et hjem med små barn, men større barn er greit. Hun er kjempeglad når nabobarna kommer på besøk for å leke med henne i hagen :)

Kunne du tenke deg å hilse på Vinnie? Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen land.no

 

 
Linker