Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Vi fortviler...!

Pågangen fra mennesker som har funnet dyr i nød har i sommermånedene vært skremmende høy. Etter en vår/sommer/høst med mange dyretragedier er vår kapasitet nå dessverre sprengt.

Vi har ikke et hus til dyrene, kun fosterhjem. Alle disse fosterhjemmene i bruk, og få melder seg som fosterhjem når vi søker.
 
Dette medfører dessverre at vi ikke kan hjelpe flere dyr i nød for øyeblikket. Det gjør vondt å komme med en slik beskjed, da vi vet at der er mange dyr som trenger hjelp… Vi skulle så gjerne ha hjulpet alle som trenger oss, men inntil vi har funnet nye trygge hjem til mange av dyrene vi allerede har reddet, blir vi nødt å be privatpersoner som finner et dyr i nød om å søke andre muligheter for hjelp. Vi ber alle om forståelse for dette, så snart vi har kapasitet, vil vi igjen selvsagt hjelpe dyr som trenger oss!
 
Du kan prøve andre dyrevernsorganisasjoner om hjelp, eller du kan ringe Politiet (tlf. 02800), Mattilsynet (tlf. 06040) eller Bergen kommune (tlf. 05556) for å be om hjelp. Prøv eventuelt andre gode private løsninger.
 
Alle har hjelpeplikt når de finner dyr som lider, dette er regulert i dyrevelferdsloven. Kommer du over et sykt eller skadet dyr skal du derfor hjelpe det så langt du kan. Enhver som har grunn til å tro at dyr blir utsatt for mishandling eller alvorlig svikt vedrørende miljø, tilsyn og stell, skal snarest mulig varsle Mattilsynet eller politiet. Det fastslår dyrevelferdsloven. Mattilsynet har gjort det enkelt å varsle.
 
Bruk dette skjemaet for å varsle Mattilsynet om dyr som lider.

http://www.mattilsynet.no/varsle

 
Linker