Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

DBBH går mot nedleggelse i mars

Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland legges sannsynligvis ned i mars, da Bergen kommune ikke vil gi oss støtten vi trenger for å opprette et mottak for hjemløse dyr. Vi har lenge jobbet for dette, men Bergen kommune har ikke vist noe interesse for å hjelpe.

I stedet kommer Bergen kommune til å pålegge dyrevenner som ønsker å være fosterhjem for hjemløse dyr å omregulere boligen sin for næringsvirksomhet. Hvis de ikke gjør det får de dagbøter av kommunen.

Både Studentradioen i Bergen og Bergens Tidende har skrevet om saken. Mer om saken kan dere lese her:

- Hundre dyr kan havne på gaten, Studentradioen i Bergen

- Dyrebeskyttelsen legger ned i mars, bt.no

De som ønsker å hjelpe kan sende e-post til Liv Røssland (FrP) og Monica Mæland (Høyre) og høre hva de har tenkt å gjøre for de hjemløse dyrene. E-post adresser til de forskjellige byrådsrepresentantene finner der her: Bergen kommune - Byrådet

Du kan enkelt støtte vårt arbeid for de hjemløse dyrene med SMS.
Send DBBH1 til 2434 og støtt vårt arbeid med kr 30,-, eller
DBBH2 til 2434 og støtt vårt arbeid med kr 100,- .

Vi er også registert i "Grasrotandelen" hos Norsk Tipping, org.nr MVA 988 712 698.

Siden vi får svært liten hjelp fra det offentlige, har vi opprettet en sparekonto øremerket "Dyrenes hus". Pengene som kommer inn på denne kontoen, vil gå uavkortet til et hus for de hjemløse dyrene. Kontonummeret er 3624.22.39444. Vi håper på enorm giverglede, da behovet er veldig stort!

 
Linker