Følg oss på facebook
Banner
Gave

For de som ønsker å gi en gave til dyrene, så er vårt kontonummer

3624.67.97670

Grasrotandelen

Støtt oss gratis ved å bytte grasrota i dag. Oppgi vårt org.nr. 988 712 698 til din tippefunksjonær neste gang du tipper.

Førjulsbasar i Tertnes Klubbhus

Sett av søndag 2. desember til basar i Klubbhuset på Tertnes, kl 16:00–19:00.

Tradisjonen tro, holder vi også i år vår flotte basar i Tertnes Klubbhus, fra 17:00-20:00. Vi håper du møter opp og støtter dyrene denne dagen. Her vi det bli mange flotte gevinster, og der vil bli salg av kaffe og kaker

Det er en evig kamp å få inn nok penger til å drive Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland. Vi er en håndfull frivillige som bruker all vår fritid på å redde og omplassere dyr som trenger hjelp. I tillegg er vi avhengige av å klare å samle inn ca. 800.000 kr i året som uavkortet går til dyrlegebehandling, mat, utstyr og annonsering, og annet som dyrene trenger. Ingen er lønnet eller mottar noen form for kompensasjon hos oss, alt går til dyrenes ve og vel.

I desember drar vi derfor i gang en ny basar til inntekt for dyrene. Siden vi har hendene fulle med dyrene, er vi avhengige av at dyrevenner kan tenke seg å hjelpe oss med å strikke, hekle eller lage andre flotte gaver til basaren. Vi håper også på at butikker kan bidra med flotte gaver. Så kan du tenke deg å hjelpe her? Kanskje kjenner du noen som liker håndarbeid og som du kan spørre? Det trenger ikke være kompliserte ting; sokker, pulsvarmere, skjerf, hals, pannebånd, tøfler, juleting, duker - ja, vi er åpne for det meste.
Hvis du ønsker å bidra, så send oss en mail på db.bergen.hordaland@gmail. com

Alle gaver mottas med den største takknemlighet!

 

 
Linker