Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er Alvatar, en sosial og selskapssyk kjernekar som trolig er født ca februar 2021.

Alvatar har masse energi og elsker å leke. Han elsker også mat, og kommer løpende med en gang fostermor går mot kjøkkenet. Han følger også gjerne etter hvor enn hun går i leiligheten.

Alvatar er veldig glad i å sitte å se ut vinduet, spesielt med utsikt til fuglene rundt. Av og til liker han å ligge i sengen ved siden av fostermor og sove. Han kan være pratsom, og lager kjempesøte «mrp» lyder når han vil ha oppmerksomhet! Han kan kosebite litt for oppmerksomhet, så han søker et voksent hjem, gjerne med en del boltreplass så han får utløp for energien sin.

Alvatar har FIV og skal derfor være innekatt.

Alvatar har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

 

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.