Innekatter

ALYX

Av 7. april 2021april 8th, 2021Ingen kommentarer

(GUTT – INNEKATT)
Dette er austevollingen Alyx. Han er en flott hannkatt som har gått lenge ute og kjempet for å overleve. Han er trolig født ca august 2017.

Alyx er preget av utelivet og er fortsatt skeptisk til tobeinte, men har hatt fremgang i fosterhjemmet. Nå lar han seg klappe litt og liker å ligge i en vinduskarm mens fosterfar er hjemme. I starten gjemte han seg hele tiden, og freste hvis man kom for nær, så Alyx har hatt kjempefin utvikling på kort tid. Han er veldig glad i mat, så han kan nok la seg bestikke litt også.

Alyx har FIV og må derfor være innekatt. Du kan lese mer om FIV lenger nede i annonsen. Han er ellers en frisk og fin gutt og kan leve godt med FIV til han blir gammel og grå. Har du et rolig hjem med tålmodighet og kjærlighet å gi Alyx, vil vi gjerne høre fra deg.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og bo i tidligere Hordaland fylke. Ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon, der finner du også alle våre vilkår.
Alyx har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr. Han har ikke utviklet FIV, så han kan leve et normalt liv som innepus. FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.