Skip to main content

(GUTT OG JENTE – INNEKATTER)
Dette er to fine venner fra Stavanger. Ask og Bjor er 8 år gamle. og har vært sammen hele livet. De hadde felles eier som flyttet fra dem.

Ask og Bjor er veldig knyttet til hverandre, og må derfor få lov å bo sammen videre. De er nå i fosterhjem i påvente av permanent hjem.

Ask er den mest sjenerte av dem, mens Bjor kan lukte og smake på godsaker fra finger. Bjor kommer gjerne inn i stuen og er nysgjerrig på de tobeinte, mens Ask ikke er særlig interessert. Fosterhjemmet har filmet dem når de er alene, og ser at de virkelig koser seg sammen og leker masse. I forhold til sin alder er de altså meget aktive og lekne. De spiser godt og trives.

Ask og Bjor ønsker seg et voksent, rolig hjem, og de omplasseres som innekatter.

De vil trenge tid i et nytt hjem for å føle seg trygge, men de er to fantastisk flotte katter som finner trygghet og trivsel sammen.

Ask har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med.

Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i disse pusene ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.