Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Her er den kjekke karen Bauta fra Drotningsvik. Han er ca. 11,5 år. Det er ikke tilfeldig at han har fått navnet sitt, da dette er en som har hatt et tøft liv over lengre tid før han ble reddet og kom til Dyrenes hus.

Bauta var engstelig i starten, men har etter hvert blitt en skikkelig kosepus som er glad i alle mennesker, etter godt stell både ved Dyrenes hus og i et fosterhjem som han har vært i en god stund. Han er ikke lenger redd, og beskrives som en kosebamse som elsker nærhet og kos i fanget. Han er ikke redd for fremmede folk som kommer på besøk heller, og kommer rett bort til de for å hilse på.

Siden han er så trygg, kan han passe i de aller fleste hjem, også i en barnefamilie. Han er nå klar for sitt varige drømmehjem, og omplasseres som innekatt.

Bauta har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr. FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.
Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.