Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er sjarmøren Belafonte. Han er estimert født ca. 17. mai 2019 og kommer fra Hundvin.

Belafonte er nå i et fosterhjem i påvente av permanent drømmehjem. Han beskrives som en veldig snill gutt som går godt overens med både barn og dyr. Han kan først være litt reservert ovenfor fremmede, men mykner fort når han ser at det er godbiter i vente.

Belafonte setter veldig pris på hunden i fosterhjemmet. Han er vant til å være i stuen om natten, men kommer gjerne opp i sengen for å få kos.

Belafonte kan løftes og bli håndtert med ulike former for stell som for eksempel kloklipp. Belafonte maler mye og «prater». Han svarer gjerne når han blir snakket til.

Han setter pris på å ha mat tilgjengelig hele dagen slik at han kan forsyne seg når han vil. Det er ikke noe problem i forhold til overspising, for han har fin vekt og spiser helt passelige mengder. Når det gjelder vann, foretrekker han helst å drikke vannet fra springen.

Belafonte er veldig leken og glad i å løpe og sprette. Det går fint med bilkjøring selv om han som katter flest ikke er så glad i transportburet. Når han først er inne er han veldig tillitsfull og grei å ha med å gjøre.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.