Skip to main content
Innekatter

BLACK ADDER

(GUTT – INNEKATT)
Dette er nydelige Black Adder. Han er en flott herremann som ikke vil røpe hvor gammel han er, så vi tror han er i sin beste alder. Han er i hvert fall en skjønn og god pus, det hersker det ingen tvil om.

Black Adder kan være litt forsiktig i starten, men han tiner fort opp. Han er veldig kjærlig og kosete, og takknemlig for å være trygg og mett inne i varmen etter et tøft uteliv.

Nå søker han sitt drømmehjem hvor han kan få være drømmekatt og innekatt. Send oss en e-post hvis du er interessert i denne godgutten!

Black Adder har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med.

Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.