Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er Breezer, en vakker pus med nydelig, lang pels. Han er en voksen gutt på ca syv år, som endelig skal få nyte innelivet etter å ha gått ute i mange år.

Breezer er en forsiktig, men nysgjerrig gutt. Han liker å utforske litt når roen senker seg om kvelden. Ellers holder Breezer en lav profil. Eller kanskje vi skal si høy profil, for han liker seg godt høyt oppe på et skap. Han kommer frem for mat og do, og er glad i godbiter. De spiser han når menneskene trekker seg tilbake.

Nå ønsker den vakre godgutten å finne sitt for-alltid-hjem hvor han kan få være alene-pus og nyte livet, og på sikt bli så trygg at kosepusen kommer frem.

Breezer har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

 

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.