Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Brumunddal er en skjønn frøken som er født i desember 2021. Hun er en mild og forsiktig jente, men også veldig sosial og leken og vil være der det skjer.

Brummundal kommer og møter deg når du står opp og når du kommer hjem. Alltid med på badet, og kommer med snuten og poten sin og skal undersøke det man holder på med. Å spankulere rundt på PC’en er også populært.

Brummundal har trengt litt oppvarmingstid for å bli koseklar, men nå elsker hun å bli klødd på nakken, og maler høyt. Hun vil bestemme selv når det passer med kos. Hun ligger gjerne i sofaen i nærheten av deg, men foreløpig ikke på fanget.

Hun kan skvette litt unna hvis hun synes noe er skummelt, men deretter blir det gjerne noe spennende hun kan jakte på, som for eksempel støvsugeren. Hun er veldig glad i å leke, og maler bare man tar frem noe som likner på en leke. Hun leker både med fostermor og med kattekompisen hun deler fosterhjem med, men ikke for voldsomt. Brummundal er veldig nysgjerrig på hunden som bor i huset, dilter i hælene på den og vil gjerne snuse.

Det er stas når det kommer besøk, for da vanker det ofte godbiter. Hun lar seg klappe litt hvis hun kjenner besøket. Hun er veldig glad i godteri om det er riktig sort, og kommer så fort man er på kjøkkenet. Da sitter hun så fint på bordet eller stolen og blunker med øynene, og tar malende imot.

Brummundal skal være innekatt, og et rolig, voksent hjem vil nok passe best for henne.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.