Innekatter

DALE TRALL

Av 8. april 2021april 10th, 2021Ingen kommentarer

(GUTT – INNEKATT)
Dale Trall er en vakker pus som kommer fra et tøft uteliv i en kattekoloni. Han er trolig født ca mai 2017.

Siden Dale Trall ikke hadde opplevd omsorg fra mennesker før han kom til Dyrenes Hus, er han naturlig nok litt engstelig. Heldigvis har han gjort gode fremskritt, og har gått fra å bare ligge gjemt bak klorestativer til å ha tatt steget frem i full synlighet. Nå koser han seg med de andre pusene i rommet selv om tobeinte er til stede. Og får han en (rosa!) lekemus å jakte på, blir det virkelig liv i leiren!

Dale Trall blunker og kommuniserer med oss, men er ikke så trygg på berøring riktig enda. Det vil si, hånden i seg selv synes han ikke er kjempeskummel. Han lar seg nemlig klappe når resten av mennesket er gjemt bak en stor stolpe på klorestativet! Det er nok bare enda mer tid, kjærlighet og omsorg som skal til for at Dale Trall skal bli fortrolig med mennesker.

Dale Trall ønsker seg et rolig, voksent hjem som vil la han bli helt trygg på mennesker i sitt eget tempo. Han skal være innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.