Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er nydelige lille Fantoma. Han er trolig født i begynnelsen av august 2021 og kommer fra en kattekoloni på Krokeide. Han ble født og levde ute til han kom til oss.

I starten syntes Fantoma at vi tobeinte var noen skumle skapninger som han ikke hadde lyst å bli kjent med. Men så var det jo det at vi også hadde snille hender som kom med deilig mat og kunne klø han bak øret, så da ble Fantoma gradvis mer interessert i kontakt. Vi oppdaget at han hadde stort behov for å kose tett inntil oss, og få all omsorgen han hadde manglet fra starten.

Fantoma er kjempeleken og liker å leke med alt mulig, og da er det bånn gass. Han har nå fått flytte i fosterhjem med to små pusekompiser, og koser seg der mens han venter på at du skal ta kontakt.

Fantoma vil nok trenge litt tid på å bli varm og trygg i trøya i nytt hjem, så han må komme til noen som har tålmodighet og forståelse for det. Han skal være innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.