Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er godgutten Geir Johan. Han er en eldre pusemann som har måttet klare seg ute på egen hånd over lang tid.

Geir Johan kom inn til oss med knekte tenner, frostskader på ørene og ymse annet etter det tøffe utelivet. Han har også FIV, les mer om det under.

Geir Johan var en kosete og takknemlig type fra sekundet han kom inn døren. Han ble raskt en yndling blant hjelperne på Dyrenes Hus, sjarmerende og snill som han er. Nå bor heldigpusen i fosterhjem, og venter spent på sin nye eier.

Geir Johan er en veldig tillitsfull katt. Han nyter innelivet i fulle drag, og elsker å sove på varme plasser. Han er også veldig glad i å bli børstet og stelt, og kos generelt. Han vet å sette pris på sitt nye liv som mett, varm og elsket.

Geir Johan har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med.

Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.