Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Her er vakre Hansine. Hun er født i november 2022, og er mor til 6 nydelige kattunger. Hun er fra Halsnøy, og kom inn til Dyrenes hus sammen med alle sine små.

Hansine er nå i et fosterhjem i påvente av permanent hjem. Hansine er en flink mor som passer godt på flokken sin. Ungene hennes er nå blitt så store at de er i ferd med å forlate redet. Men inntil nå har hun ikke fått gått noe sted uten at de følger etter henne.

Hansine var veldig utrygg i starten, og blir fremdeles skremt dersom det kommer fremmede på besøk. Hun blir likevel tøffere for hver dag som går, og kommer fram igjen når hun ser at det er snille mennesker på besøk.

Hansine tusler rundt, leker med ungene sine, og elsker å sove under middagsbordet på en myk stol. Hun er glad i snop, og maler høyt når hun får kos.

Hun er mer og mer nysgjerrig og interessert for hver dag som går, og sitter gjerne utenfor baderomsdøren og venter på menneskene. Hun er veldig sosial og er superglad når hun får oppmerksomhet.

Hansine leter nå etter et varig hjem som kan gi henne mye kos og oppmerksomhet. Hun omplasseres som innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.