Skip to main content
Nyheter

Her kommer en oppdatering på vår kjære Husnesmannen

Av 26. november 2019februar 20th, 2020Ingen kommentarer

Her kommer en oppdatering på vår kjære Husnesmannen.🐾🐾

Husnesmannen fikk mye medieoppmerksomhet både her i Bergen og lokalt. Vi vet aldri om den skyldige kommer til å bli tatt og straffet for dyremishandling. Eller om et nytt dyr blir et tilfeldig offer.

Politianmeldelse er nå levert i Bergen og dyrekrimavdelingem/dyrepolitiet i Førde er blitt orientert om saken og vil få anmeldelsen overført til seg og sin avdeling.

I går tirsdag ble det operasjon på katten.
Foten ble amputert. Det var for mye som var ødelagt, pulverisert rett og slett, til at foten kunne reddes.

Selve operasjonen gikk veldig fint, et par rester av kuler ble plukket ut av de som ble synlig. Resten av kulene blir værende i katten. De vil kapsles inn med tiden.

Det var en stor operasjon og katten ble resten av dagen i går og gjennom natten overvåket.

Vi ønsker å takke alle som har vært med på å bidra økonomisk til pus sin operasjon. Katten skal inn på flere kontroller i ettertid også.
Vi takker alle som heiet på oss og pus. Og for å si det enkelt så er ikke vi en organisasjon som avliver dyr dersom vi kan gi dyret en sjanse til et liv videre.
Mange mente nok at det beste var og avlive denne katten også. Spesielt siden den har FIV viruset.
Ingen i denne verden har det travelt med å dø, så hvorfor skal et dyr avlives for at den er minus en fot? Katter er utrolig tilpasningsdyktige og Husnesmannen vil klare seg helt fint på tre bein.

Nå skal ha få hvile, omsorg og tett oppfølging før han går videre i et fosterhjem som allerede gleder seg til å ta imot pus.

Takk igjen for alle bidrag og lykkeønskning for Husnesmannen. Dere er helt fantastiske.

Og takk til fantastiske dyktige veterinær og assistenter på «vår» klinikk som vi samarbeider med Dyreklinikken Tertnes
Dere er alltid på vår og dyrene sin side.❤️
Alltid tilgjengelig og alltid der for oss og dyrene. Vi er glad dere har en holdning til katter som gjør at dere kjemper videre for selv katter med FIV viruset. Dere er en klinikk med god oppdatert kompetanse på dette området og velger ikke en enkel løsning selv for kattene med FIV.