Skip to main content
Innekatter

KLIPPITIKLOPP

(GUTT – INNEKATT)
Dette er den herlige herremannen Klippitiklopp. Han har fått tildelt fødselsdag på selveste 17 mai (2020), for han har ikke villet fortelle oss helt nøyaktig alder.

Klippitiklopp vandret alene med en skadet fot over tid, men heldigvis fikk han hjelp og er nå på utkikk etter et for-alltid-hjem med tid til masse kos på fanget! Han pådro seg FIV på sin vandring ute, men det er ikke til hinder for å leve et godt puseliv som innekatt (les mer nederst i annonsen).

Klippitiklopp bor nå i fosterhjem og de skryter voldsomt av han. Han er en kjempesnill og god pus som kommer godt overens med alle som har vært på besøk (de har ikke hatt barn på besøk, så ingen erfaring med det).

Han er ekstremt glad i kos og oppmerksomhet, og fotfølger deg fra sekundet du går inn døren til du går ut igjen. Og setter du deg ned går det ikke lang tid før han ligger på fanget ditt. Så han ønsker seg et hjem som kan gi han mye oppmerksomhet!

Klippitiklopp liker også å ta en lekerunde innimellom, og når han er i det hjørnet synes han det er gøy å angripe alt som beveger seg, også hender og føtter. Men han gir seg med en gang han skjønner at det er menneske han har tatt tak i.

Han er i det store og hele en veldig rolig og tålmodig pusekatt, snill og god som dagen er lang.

Klippitiklopp har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr. Han har ikke utviklet FIV, så han kan leve et normalt liv som innepus.

 

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.