Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Dette er skjønne, lille Lita Ford. En underlig, vakker skapning som kommer fra en av de mange koloniene i vår region. Hun er trolig født ca mai 2019.

Lita Ford har brukt tid på å bli trygg på oss, og trenger fortsatt forsiktig tilnærming. Men når vi kommer i posisjon til å klappe henne, nyter hun det og øynene glir igjen. Men hun er ikke så veldig opptatt av at vi skal kose MED henne, hun er mer opptatt av å kose seg SAMMEN med oss.

Hun er en skikkelig matmons som gjerne følger etter til kjøkkenet for å se om det kan vanke noe godt å spise. Hun er vant til å bo med andre katter og kan gjerne bo med en snill pusevenn.

Lita Ford skal være innekatt.

Lita Ford har blitt testet for FIV, og har fått påvist at hun er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr. FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; hun trenger ikke medisiner, og så lenge hun holdes inne vil hun ikke kunne smitte noen. Hun kan bo med andre katter hun er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.
Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.