Skip to main content
HjertevennInnekatter

MAGNUSMAX OG MAGGE

(GUTTER – INNEKATTER)
Dette er hjertevennene Magnusmax og Magge, to kjekkaser som søker sitt drømmehjem sammen. De er brødre og trolig født ca mai 2019.

Magnusmax og Magge ble født i en kattekoloni på Manger. De var ikke vant til menneskelig omsorg da de kom inn til oss, og fikk flytte i fosterhjem for sosialisering. Og der har de gradvis blitt glad i kos!

Magnusmax er den som er mest forsiktig av de to, mens Magge er veldig nysgjerrig og leken, og leker både alene, med broren og med de tobeinte. Magge er lett å motivere gjennom mat og snop. Og de er begge glad i å sirkle rundt beina til fostermor for å få klapp og kos!

De er også glad i cat tv, katteleker og et deilig måltid kokt sei. Da kommer de løpende!

Magnusmax og Magge er veldig kjekke og greie, veloppdragne puser å ha i hus. Nå håper de at den rette leser dette og vil komme og hilse på de!

Magnusmax og Magge har blitt testet for FIV, og har fått påvist at de er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

De har ikke utviklet FIV, så de kan leve et normalt liv som innepuser. FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for kattene; de trenger ikke medisiner, og så lenge de holdes inne vil de ikke kunne smitte noen.

Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i disse pusene ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.