Skip to main content

(GUTT)
Dette er Margarin så fin. Han er en supersjarmerende og ganske langbeint type som er født 19 april 2021.

Margarin er en pusegutt full i futt. Han elsker å fyke rundt på Dyrenes Hus og oppholder seg gjerne i luftegården i all slags vær. Han er en god blanding av tullepus og verdens snilleste kosegutt.

Margarin har masse energi som han må få utløp for, men er samtidig en meget bedagelig katt. Vi finner han ofte strak ut på gulvet i de merkeligste stillinger, og han har fått tilnavnet yogakatten.

Han elsker også å krype under alt som kan minne om en dyne, for å få max kvalitet ut av hviletiden. Han lever i nuet, og hvis han slapper av, da slapper han av! Det eneste som kan forstyrre meditasjonen hans er godbiter. Rasler du med posen er han på plass raskere enn du får sagt «snop»!

Nå er Margarin veldig klar for eget hjem. Han har ventet lenge og håper det nå er hans tur. Han er en drømmekatt med bøttevis av personlighet og sjarm, og vil garantert spre masse glede i sitt nye hjem.

Han ønsker seg trygge uteområder å boltre seg i når han er blitt godt husvarm.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.