Skip to main content
Nyheter

Økonomisk innsamling- en felles dugnad for hjemløse dyr i Bergen og Hordaland

Året 2020 har vært så langt et annerledes år for mange. Det har vært store endringer i levemåten og tilværelsen for de fleste menneskene i Norge og resten av verden. Desverre har vår hverdag ikke vært annerledes. Vi skulle gjerne ønske at vi fikk en annerledes hverdag «med mindre jobb.» og mindre henvendelser på dyr i nød. Vi i Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland har gjort akkurat det vi pleier å gjøre. Hjelpe dyr i nød. Henvendelsene er det samme, om ikke mer.. Men, det som har vært annerledes for oss i år er donasjoner av pengegaver. Noe som er veldig forståelig. Og i tillegg glemte regjeringen de frivillige dyrevernorganisasjoner med «coronapakke».

Vår arbeidsmengde for dyrene i Bergen, Hordaland og delvis i Sunnhordland er det samme. Vi redder og hjelper dyr døgnet rundt.
Veterinerutgifter har økt, medisiner, mat, utstyr, alt av kostnader har økt.

Vår organisasjon hjelper ikke bare katter. Vi har en veldig høy aktivitet med å redde dyr. Vi bistår både politi og Mattilsynet i deres saker. I tillegg hjelper vi ville dyr som husdyr. I vår forvaring har vi katter, hunder, fugler, pinnsvin, flaggermus, hareunge, for å nevne noen arter. Vi har hatt en kostbar hofteoperasjon på en kattunge på 12 uker som eier selv ikke ville bekoste og som vi måtte ta i vår forvaring fremfor at den ble avlivet, en kjeveoperasjon på et pinnsvin, sårbehandling på katter, amputasjon av bein, kattemødre med unger, enslige katter som har mye tannhelseproblemer, katter med store tovete pelsmatter på ryggen for å nevne noen av våre saker.

Daglig kommer det henvendelser på dyr i nød, og vi er ennå ikke kommet igang med juli måned. Vi våker over syke kattunger, katter med nyresvikt, håndmater kattunger, medisinere katter, trener opp fugler til å fly ut i det fri igjen. Arbeidsmengde er enorm og i det vi klarer å komme oss opp en bakketopp, så kommer det en til.. og enda en til.. Vi har i dag ansvar for 187 dyr og hver dag kommer det inn 3-4 nye tilfeller av dyr som trenger hjelp. Med denne pågangen trenger vi også fosterhjem som kan hjelpe oss. Fosterhjem for voksne katter spesielt. Vi håper derfor på en felles dugnad til innsamling av økonomisk midler til hjemløse og skadde dyr. Ingen bidrag er for liten. ABSOLUTT alle bidrag hjelper. Kan vi klare en dugnad på dette også??

Din donasjon vil gi hjemløse dyr et nytt liv og bidra til at flere syke dyr kan bli reddet og få en ny sjanse til et godt liv, Du kan være med på å gjøre en forskjell, slik at dyrene får livreddende behandling og hjelp. Har du en 50 lapp og avse? Vil du være med å støtte vårt arbeid, slik at vi videre kan hjelpe hjemløse, syke skadde dyr, kan dere gjøre det på følgende måter.

Gi en gave kontonr. 3624 67 97670, eller vipse et bidrag: Vipps 15324

Du kan og bli medlem, fjernadoptere en pus, gi din grasrot ved å oppgi org.nr. 988 712 698

Hjelp oss å dele innlegget. Fra våre hjerter, tusen takk for bidrag og deling. Bildene er fra et lite knippe dyr vi har bistått hjelp til sålangt i år..