Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er skjønningen Ostelina, en leken pusegutt som søker sitt drømmehjem med masse kos (og snop)! Han er trolig født i mai 2022.

Ostelina er en utrolig artig pus som er blitt trygg og fin i fosterhjem. Han ber om kos hver gang fostermor nærmer seg, og er ganske morsom når han labber rundt på sine store hvite poter og prøver å få oppmerksomhet ved å lange ut en fot for å «fange» henne. Aldri med klør, bare myke poter.

Han er ganske matorientert og lett å få «i tale» med bare å riste på en godispose. Elsker fiskestangleker, mus og baller. Er ikke blitt fangpus riktig ennå, men legger seg nærmere og nærmere fostermor for hver dag som går.

Kommer godt overens med de andre kattene i fosterhjemmet, men han kan nok trives godt som enepus med full oppmerksomhet fra «sitt» menneske.

Ostelina har FIV og skal være innekatt.

Ostelina har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.