Skip to main content
HjertevennInnekatter

ØYVOR OG ØYANNA

(JENTER – INNEKATTER)
Dette er de skjønne søstrene Øyvor (svart) og Øyanna (gråspraglet) fra Øygarden. De er født i juli 2022 og er klare for å flytte til sitt felles drømmehjem.

Øyanna er en relativt rolig kosejente som elsker å bare være i nærheten av de tobeinte i fosterhjemmet. Hun kommer gjerne hoppende opp i sengen eller sofaen, og det beste hun vet er å bli greid med hårbørste!

Øyvor tar også i mot kos og pelsstell, men er noe mer glad i lek, fart og spenning. Og så er hun veeldig glad i godbiter! To ulike personligheter som utfyller hverandre perfekt.

De går veldig fint sammen med gamlepusen i fosterhjemmet, og viser tydelig at det er superstas om de får litt kos og oppmerksomhet fra henne. Da maler de så det durer i veggene! Når det kommer besøk kommer de gjerne bort og hilser noen minutter etter at menneskene har satt seg ned.

De skal være innekatter og vil nok trenge litt tid for å bli husvarm i nytt hjem, men fortjener å komme til sitt for-alltid-hjem snart!

Er du interessert i disse pusene ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.