Skip to main content
HjertevennInnekatter

PERIFERANA OG PERIFERIIC

(JENTE OG GUTT – INNEKATTER)
Dette er det vakre søskenparet Periferana og Periferiic (født i 2019) De er som søsken flest veldig glade i hverandre, men kan også erte hverandre litt innimellom.

Periferana (tigret jente) og Periferiic (sort gutt) er to litt forsiktige puser, men de er veldig snille og glade i kos.

Periferana er den modige søsteren som liker å utforske ting. Hun er en liten jeger som elsker å leke med fjærleke eller leker med kattemynte.

Periferiic er litt mer forsiktig og har en tendens til å gjemme seg litt, men han er en skikkelig kosebamse innerst inne. Han er en smarting som foretrekker å jobbe litt for maten. Istedenfor å spise fra skål vil han heller fiske tørrforet ut av en leke og spise det på gulvet.

Godbiter og våtfor synes de begge er helt topp. De liker å jobbe litt for godisen også, enten å få de ut av en leke eller at menneskene slenger godbiter over gulvet slik at de kan jakte på de.

Periferana og Periferiic ønsker seg et voksent, rolig hjem, og omplasseres som innekatter. De vil trenge tid i et nytt hjem for å føle seg trygge, men de er to fantastisk flotte katter når de først kommer ut av skallet sitt.

Er du interessert i disse pusene ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.