Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Petsamo er en vakker pusejente født ca mai 2018. Hun bor i fosterhjem mens hun venter på drømmehjemmet. Der elsker hun å sitte i vinduene og kikke ut, kanskje hun ser etter deg?

Petsamo kom fra en koloni og har hele tiden vært en forsiktig frøken, men hun har hatt kjempefin utvikling over tid. Nå har hun endelig oppdaget at kos er kjempedeilig! Men hun er selektiv på kosested, det er kjøkkenet som er fast koseplass. Hun er også litt selektiv på hvem som får kose med henne, litt regler må det jo være, synes Petsamo-pusen.

Petsamo holder gjerne fostermor med selskap under frokosten, ved pulten når hun jobber, og i vinduet om natten. Hun liker å ligge under bordet når de tobeinte spiser middag, og i sofaen i stuen. Hun gjemmer seg sjeldnere, til og med når det kommer besøk er hun nysgjerrig. På nattestid får hun gjerne tussebye og spinner rundt. Hvis fostermor går for å se hva hun holder på med, kikker Petsamo dumt på henne som om ingenting har skjedd!

Denne fine vennen skal være innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og bo i tidligere Hordaland fylke.