Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er nydelige Rasken fra Radøy. Han er estimert til å være født i august 2015.

Rasken er en trygg pus som har god appetitt. Han er også glad i og nysgjerrig på menneskemat, og hopper gjerne opp for å ta en nærmere kikk på det som ligger på kjøkkenbenken. Det er derfor viktig å passe på slik at han ikke får i seg noe han ikke skal ha.

Rasken er en flott og elegant pus som liker å hoppe høyt. Han vil gjerne ligge tett inntil deg når han skal slappe av, som noen av bildene viser. Han setter også pris på å bli klødd bak ørene, men helst ikke på kroppen ellers. Rasken kan bruke litt klør og tenner av og til, så han skal ikke bo med barn.

Rasken har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr.

FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Han kan bo med andre katter han er fortrolig med.

Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.