Skip to main content

(GUTT – INNEKATT)
Dette er praktkaren Reaper, en supersjarmør med de vakreste grønne øyne. Han er trolig født ca mai 2019 og er på jakt etter sitt drømmehjem.

Reaper var mye på vift på egenhånd før han kom inn til oss. Han bor i fosterhjem nå, og er begynt å bli skikkelig varm i trøyen. Han har endelig forstått konseptet «kos», og lar seg nå villig bestikke med godis i bytte mot at fostermor får klappe den deilige, myke pelsen hans.

Luringen Reaper kommer gjerne opp i sofaen for en tv-kveld eller inntar sengen til fostermor. Han slapper godt av og prater i vei, særlig når det er noe mat på gang.

Nå er han veldig klar for å finne sitt for-alltid-hjem som kan skjemme han bort etter alle kunstens regler!

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.
INFORMASJON OM FIV OG FELV
FIV (felint immunsviktvirus) og FeLV (felint leukemivirus) er retrovirus som finnes kun hos katt.

FIV smitter til andre katter via blodoverføring (f.eks. ved kraftige bitt). Katter med FIV skal være innekatter for å hindre smitte videre. FIV kan føre til svekket immunforsvar senere i livet, men de fleste katter lever med viruset uten komplikasjoner til de dør av alderdom.

FeLV smitter til andre katter gjennom spytt, blod, urin osv., og katter som er bærere av viruset skal være innekatter for å hindre videre smitte. FeLV er et virus som kan føre til svekket immunforsvar senere i livet, og i sjeldne tilfeller kreft. Så lenge katten får jevnlige kontroller hos veterinær og rask behandling ved infeksjoner o.l. kan katten få et langt og godt liv.

FIV og FeLV er ingen avlivningsårsak – alle dyr fortjener et godt liv på sine premisser.

Dersom du ønsker mer informasjon om FIV eller FeLV, svarer vi gjerne på spørsmål.