Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Romsdal er en utrolig vakker og kjærlighetsfull jente som trolig er født i mai 2022.

Romsdal var en forsiktig pus som trengte litt oppvarmingstid i fosterhjem. Men nå kommer hun løpende når man kommer hjem, og fotfølger en til kjøkkenet der hun smisker for godbiter eller våtfor (hun liker det meste). Hun slenger seg langflat på gulvet og ruller rundt og koser seg.

Hun hopper gjerne opp på fanget, og også der kan hun ikke få kost seg nok, og ruller rundt. Men av og til finner hun roen, og kan ligge rolig å bli klappet. Hun gikk lenge til katterommet når hun skulle sove, men sover nå mer og mer i stuen, og gjerne nær i sofaen.

Så langt er det bare fostermor som får klappe. Hun kommer frem etter litt når det kommer besøk, men kanskje mest pga godbitene. Er litt skeptisk enda.

Hun har et stort jaktinstinkt, og er en skikkelig tøffing i lek, og lett å mosjonere. Baller og tau og fiskestang, alt er kjempegøy. Men folk og lyder utenfra som er fremmed kan fortsatt være ganske skummelt, og da kan katterommet fremdeles være tryggest.

Romsdal skal være innekatt. Kanskje hos deg?

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.