Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Dette er nydelige Tot, en flott frøken som er estimert til å være født i mai 2020. Hun ble reddet fra en kattekoloni og var fødeklar da hun kom inn til oss. Nå har Tot hatt en lang og fin rekonvalesens i fosterhjem, og er klar for å starte sitt nye, gode liv!

Fostermor kan ikke få skrytt nok av skjønne Tot. Hun er en absolutt herlig pus, som til tross for sin bakgrunn ikke er redd for å være fremme i fosterhjemmet, og hun legger seg gjerne helt utstrakt midt på gulvet om det måtte passe. Tot kommer løpende når fostermor rister med godisboksen, og hopper gjerne opp i sofaen for å være først i køen!

Da snuser hun på fingrene til fostermor, men ønsker ikke å bli tatt på ennå. Unntaket er tærne til fostermor – de er hun nemlig veldig interessert i – Tot tar gjerne i mot litt «kos» fra en tå eller to! Og hun stryker seg gjerne mot bena til fostermor også.

Tot dilter i hælene på fosterhjemmets egen pus hele tiden. Siden hun er glad i andre puser tror vi hun vil trives aller best sammen med en pusevenn i sitt nye hjem, der hun skal være innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.

For å søke om adopsjon må man være fylt 23 år og være bosatt i Hordaland.