Skip to main content

(JENTE – INNEKATT)
Dette er nydelige Tunika som kommer fra Tunes. Hun er estimert født ca. 22. august 2021. Hun kom til Dyrenes hus sammen med tre kattunger. Hun er nå i fosterhjem mens hun venter på å få komme til et permanent hjem.

Tunika er en litt sky jente i utgangspunktet. Når hun blir trygg er hun leken og nysgjerrig, men trenger tid for å bli komfortabel slik at hun kan komme mer ut av skallet sitt. Hun er glad i godbiter og tar gjerne i mot fra hånden.

Tunika har etter hvert blitt mer kontaktsøkende, og følger gjerne etter deg for å være i samme rom som deg. Hun liker å observere fram til hun føler seg trygg. Når hun blir trygg er hun en skikkelig koseklump. Hun er fortsatt litt var for bråe bevegelser, men elsker kos og å bli børstet. Hun kommer når man kaller på henne.

Tunika er veldig leken og synes det er spennende med alt som beveger seg. Hun går fint sammen med en annen voksen katt i fosterhjemmet, så hun kan gjerne bo sammen med flere puser.

Tunika er på utkikk etter et varig hjem med trygge og omsorgsfulle mennesker. Hun skal være innekatt.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.