Skip to main content
HjertevennInnekatter

WYLA OG GOOD VIBES

(JENTE OG GUTT – INNEKATTER)
Dette er hjertevennene Wyla og Good Vibes. Wyla (grå jente) er født ca mai 2018 og Good Vibes (grå og hvit gutt) er født ca september 2018.

De er veldig glade i hverandre og i andre puser, men var opprinnelig veldig sjenerte overfor tobeinte. De møttes på Dyrenes Hus og fikk så flytte i fosterhjem sammen, der de bor med flere andre puser.

Wyla tinte fort opp med forsiktig kos, men Good Vibes syntes menneskene var skumle i lang tid. Så plutselig en dag knakk han kosekoden, og nå kan han ikke få nok. Han ligger mer enn gjerne på fanget eller oppå føttene til fostermor i sofaen.

Wyla er veldig vokal, og sitter mye i vinduet og kjefter på fugler og naboer, og rapporterer dersom noen av de andre pusene har gjort noe «ulovlig», som å ikke grave over i doen (!). Hun har en høy, mørk stemme som er i stor kontrast til den pittelille pusedamen. Hun kommer også løpende for å få kos og passer på de tobeinte når de går på do.

Begge to er flinke å hjelpe til med oppdragelsen av ungpusene i fosterhjemmet, og til tross for at de begge to er knappe 3 kg så kan de hamle opp med råtassene som er over dobbelt så store. Småguttene har respekt for Good Vibes og vet at når han har fått nok, så er det bare å gi seg.

Wyla liker å leke med det meste, enten alene eller med mennesker. Good Vibes har begynt å leke litt på egenhånd, spesielt om kvelden, men kan også synes det er gøy å jakte på en fiskestangleke. To skjønne pusevenner som søker sitt felles drømmehjem som innekatter.

Er du interessert i denne pusen ber vi deg ta kontakt på db.bergen.hordaland(@)gmail.com eller via vårt skjema for adopsjon.